Välkommen till ESBC 2022 Kära vänner, det är ett enormt nöje för mig och hela styrelsen för tyska bowlingförbundet att välkomna seniora bowlare från hela Europa i den tyska huvudstaden Berlin till Europamästerskapen i bowling i seniorer. Efter att mästerskapen 2020 hade skjutits upp till 2021 redan föll de offer för pandemin av virus Covid-19 igen. Vi är mycket tacksamma till ESBC och våra vänner i Israel för deras samtycke att flytta evenemanget i Berlin ytterligare ett år till 2022. Nu 9 år efter att ha varit värd för detta enastående event i München ser vi fram emot det igen. ESBC är ett av de största evenemangen inom bowlingsporten med förhoppningsvis mer än 1 000 seniora bowlare som deltar. Tillsammans med Berlins Bowlingförbund kommer vi göra allt för att deltagarna som bowlar på Bowlplay, Hasenheide och Bowling World ska känna sig hemma och njuta av en rättvis tävling. Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa de bästa kvinnliga och manliga seniorbowlarna från hela Europa. Med detta i åtanke önskar vi alla utmanande och spännande tävlingar, så att ni får fina minnen från ert besök i Berlin med dess mångfald av sevärdheter. Jag önskar alla atleter, funktionärer och gäster en trevlig vistelse. Din i sport Dieter Rechenberg Ordförande för tyska bowlingförbundet

Intresse anmälan till; info@vilbergen-bowling.se